Majsa márka

A Majsai Cipőipari Szövetkezet 1951-ben alakult helyi cipész mesterek összefogásának köszönhetően. Működését szerény körülmények között kezdte meg. A kézi cipőkészítést gépekkel végzett szalagrendszerű cipőgyártás váltotta fel. Évente 70.000 pár terméket készítünk, szakképzett munkaerővel kiváló, megbízható minőségben. Mára a Szövetkezet létszáma elérte a 70 főt. 

A 90-es évektől a hazai piacon kívül a nyugat-európai országok megrendelői részére is gyártanak jó minőségű lábbeliket.

MAJSA Comfort márkanevű termékeikkel az igényesebb vevőkört hódították meg, akik a lábuk egészsége érdekében a kényelmes, könnyű, a láb anatómiája szerint felépített, bőrből készült lábbeliket kedvelik.

A MAJSA Comfort lábbelik jó minőségű természetes bőrből készülnek és figyeltek a láb támaszkodási, egyensúlyozó és teherviselő egészségügyi szempontjaira is. Egyenesen tartja a sarokcsontot, s az nem fordul lúdtalp helyzetbe. A lábujjak kényelmes helyet találnak a peremen belül a szabad mozgás érdekében.

Vásárlásnál fontos a helyes hosszúságú lábbeli választása. A láb állás és járás közben is a talpbélés peremén belül helyezkedjen el. Terhelés nélkül, 2-3 mm hely legyen a láb és a perem körül.

Hozzászólások lezárva.